Kuinka tallennan samat palvelut kaikille työntekijöillemme?
Luo ensin yksi työntekijä palveluineen/tunteineen valmiiksi kohdassa Hallinta-Työntekijät-Uusi työntekijä, ja kopioi sitten hänen työtehtävänsä luodessasi seuraavaa työntekijää valitsemalla kohta "Kopioi asetukset".

