Siirry pääsisältöön

Työntekijän poistaminen

Työntekijämme lopettaa. Kuinka toimin?

 

Työntekijäprofiilin poistaminen onnistuu Hallinta > Työntekijät > hae oikea työntekijäprofiili > Muokkaa työntekijää > Poista/Passivoi.

 

Jos työntekijällä on ollut varauksia, vaihtoehtona on Passivoi-painike. Jos työntekijällä ei ole ollut varauksia, vaihtoehtona on **Poista. HUOM! POISTETTAVALLA TYÖNTEKIJÄLLÄ EI SAA OLLA TULEVIA VARAUKSIA!**

 

Työntekijän näkyvyyden voi myös vaihtoehtoisesti estää hallintapuolen kalenteriin sekä asiakkaille.

 

Snag_202fa51f.png

 

Jos työntekijän tilalle tulee uusi työntekijä niin suosittelemme passivoimaan vanhan työntekijän ja luomaan uudelle työntekijälle uuden työntekijä-profiilin.

 

Pelkkä työntekijäprofiilin poistaminen päättää ainoastaan kyseiselle työntekijälle tehtävät varausmahdollisuudet. Jos työntekijällä ei ole tarvetta enää kirjautua järjestelmän hallintapuolelle, poista vielä admin-tähdet työntekijän käyttäjätililtä estääksesi hänen pääsynsä hallintajärjestelmään. Käyttäjät > Asiakkaat > Hae oikea käyttäjätili > muokkaa käyttäjää > vähennä tähdet > tallenna.

 

Snag_2034c149.png

 

Easy-versiossa ei ole admin-tähtiä. Ota käyttäjä muokkaukseen ja valitse Pääkäyttäjä-Ei.

 

Snag_2037101b.png

 

Halutessasi voit myös poistaa käyttäjän kokonaan Poista-painikkeesta.

 

Työntekijän passivointi ei automaattisesti vähennä sopimukselta ja laskutuksesta resurssia. Silloin pitää ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected].

Vastasiko tämä kysymykseesi?