Choose language

DigitalBooker

Varaus­järjestelmäsi nettisivuille

Digitalbookerin varausjärjestelmällä asiakkaasi varaavat ajan helposti ja nopeasti.

sähköinen ajanvaraus laitteilla sähköinen ajanvaraus laitteilla

Esimerkkejä varausjärjestelmästä eri toimialoilla

DigitalBookerin sähköistä ajanvarausjärjestelmää voidaan käyttää lähes kaikilla toimialoilla. Anna asiakkaidesi varata aika silloin kuin heille parhaiten sopii.

Kauneushoitola Diora varausjärjestelmä_1017x680

Kauneus ja hyvinvointi

• Kampaamot ja parturit
  • Hieronta ja fysioterapia
  • Kauneushoitolat
  • Kosmetologit
Joogastusio Hetki varausjärjestelmä_1020x681

Liikunta ja urheilu

• Kuntosalit ja ryhmäliikunta
  • Jooga- ja pilates
  • Ratsastus
  • Golfkentät
padel ja golf plaza varausjärjestelmä 1017x680

Tilavaraukset

• Urheilukentät (tennis, padel)
  • Kokous- ja neuvottelutilat
  • Saunavaraukset
  • Pesulavaraukset

Mitä ominaisuuksia hyvästä ajanvarausohjelmasta tulee löytyä?

Hyvä sähköinen ajanvaraus helpottaa työntekoa, automatisoi työtehtäviä ja varmistaa, että asiakkaasi voivat varata ajan silloin kuin heille parhaiten sopii.

Se on myös asiakasrekisterisi

DigitalBookerin avulla saat kaikki asiakkaasi yksiin kansiin, myös heidät jotka varaavat aikansa puhelimella tai paikan päällä.

Maksaminen varauksen yhteydessä

Asiakkaasi voivat maksaa varauksen heti varauksen teon yhteydessä. Näin asiakkaasi sitoutuvat varaukseen paremmin ja peruutukset vähenevät.

Se näyttää yritykseltäsi

Voit muokata varauskalenterisi ulkoasua yrityksesi näköiseksi. Autamme tarvittaessa ulkoasun muokkauksessa veloituksetta.

Markkinointityökalut

Voit lähettää sähköposteja ja tekstiviestejä asiakkaillesi suoraan DigitalBookerista. Voit lähettää esim. varausmuistutuksia tai markkinointiviestejä asiakkaillesi.

Automatisoi varausvahvistukset

Asiakkaasi saa automaattisesti ilmoituksen varauksesta sähköpostiin tai tekstiviestillä. Näin asiakkaasi saapuvat varmasti paikalle.

Lisätyöntekijät ja toimipisteet tarpeen mukaan

Ohjelma kasvaa yrityksesi mukana, ja voit koska vain hankkia ohjelmaasi lisätyöntekijöitä tai lisätoimipisteitä. Voit myös lisätä tai poistaa työntekijöidesi käyttöoikeuksia.

Kenttä- ja tilavaraukset

Resurssit eli kenttä- ja tilavaraukset kuten pelikenttävaraukset sekä laite- ja huonevaraukset. Voit liittää resurssin kuten huoneen tai laitteen tunti- tai palveluvarauksen yhteyteen.

Kurssivarauksen sähköisen ajanvarauksen kautta

Luo kursseja, joihin liität haluamasi määrän tunteja. Asiakkaasi voivat ilmoittautua kurssille, jolloin hän ilmoittautuu kaikille sen sisältämille tunneille.

Jonotustoiminnolla täytät tuntisi varmasti

Asiakkaasi voivat liittyä jonoon tunneille, jolloin peruutuksen sattuessa jonossa oleva asiakas saa paikan tunnilta. Näin pidät tuntisi aina täynnä asiakkaita!

Yhdistä omaan kalenteriisi

Yhdistä DigitalBookerin varauskalenteri omaan Google- tai Microsoft-kalenteriisi. Näin tieto varauksesta siirtyy kätevästi omaan kalenteriisi.

Selvitä ovatko asiakkaasi tyytyväisiä

Automaattisen asiakastyytyväisyys-ominaisuuden avulla keräät tärkeää informaatiota asiakkailtasi ja voit kehittää toimintaasi.

Myy prepaid-kortteja sähköisen ajanvarauksen kautta

Voit myydä nettiajanvarauksesi kautta prepaid-kortteja kuten kymppikortteja, kuukausikortteja tai lahjakortteja.

Tehosta toimintaasi sähköisellä ajanvarauksella

Nettiajanvarauksella tehostat toimintaasi ja automatisoit työtehtäviä.

icon_lisaa-myyntia

Lisää myyntiä

Verkkomaksujen avulla asiakkaasi voivat myös maksaa palvelun heti varauksen yhteydessä. Parannat asiakaskokemusta, kun asiakkaat voivat varata aikoja kellon ympäri.

icon_ei-piilokuluja

Ei aloitus- tai piilokuluja

Hinnoittelumme ja ehtomme ovat reilut ja läpinäkyvät. Irtisanomisaika on yksi kuukausi, joten voit laittaa ajanvarausjärjestelmäsi tauolle vaikkapa sesongin ulkopuolella.

icon_asiakaspalvelu

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Ilmainen asiakaspalvelumme palvelee sinua chatissa, puhelimitse ja sähköpostitse. Saat apua myös ohjelman sisäisessä chatissa, mikäli tarvitset apua ajanvarausjärjestelmän kanssa.

icon_saasta-aikaa

Säästä aikaa ja keskity olennaiseen

Helppo varausjärjestelmä toimii varauskalenterinasi ja asiakasrekisterinäsi. Saat kaiken yksiin kansiin ja aikaa jää liiketoimintasi pyörittämiseen.

icon_muokkaa

Varauskalenteri on yrityksesi näköinen

Jokainen DigitalBooker-järjestelmä näyttää erilaiselta, joten saat sen muokattua oman yritysilmeesi mukaiseksi. Autamme sinua tarvittaessa maksutta.

icon_varaukset

Kaikki varaukset ja toimialat

Tuntivaraukset, palveluvaraukset, kurssit, ryhmäliikunta tai tila- ja laitevaraukset. DigitalBooker taipuu lähes kaikkiin varauksiin ja toimialoihin sekä kasvaa yrityksesi mukana.

Heillä on jo sähköinen ajanvaraus

DigitalBooker-asiakkaiden menestystarinoita

Jo tuhannet asiakkaat ovat valinneet DigitalBookerin sähköisen ajanvarauksen osaksi yritystoimintaansa.

Valitse yrityksellesi sopiva ajanvarausohjelma jakokeile 14 päivää

Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva kokonaisuus sähköiseen ajanvaraukseen. Jos valitsemasi kokonaisuus ei vastaa tarpeitasi, voit muuttaa sen myöhemmin.

DigitalBooker

40

€ /kk

Kokeile 14 päivää
  • Kaikki Easyn toiminnot

• Lisätoimipisteet (lisämaksusta

• Resurssit esim. kentät, tilat, laitteet (lisämaksusta)

• Kurssit ja jonotustoiminto (lisämaksusta)

• Tilastot ja raportointi

• Asiakaskohtaiset hinnat

• Yhdistä Google Analytics

DigitalBooker Easy

14

€ /kk

Kokeile 14 päivää
  • Asiakasrekisteri

• Verkkomaksut

• Muokattava ulkoasu

• Lisätyöntekijät (lisämaksusta)

• Ryhmätunnit

• Palveluvaraukset

• Tekstiviestit ja sähköpostit

Olemme apunasi

Kysy meiltä, autamme mielellämme

Olemme apunasi arkisin kello 8-16 myös puhelimitse, chatissä ja sähköpostilla.

Visma Community palvelee sinua 24/7 kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä asioissa.

Visma Communityyn >>