Blogi

Mitä meillä tapahtuu

DigitalBooker ♥ Passeli

03.01.2017

Kun DigitalBooker kesällä sulautui osaksi Visma Passeli Oy:tä alkoi vimmattu kehitystyö saadaksemme Passelin ja DigitaBookerin keskustelemaan keskenään. Mitä hyötyä Passelin ja DigitalBookerin yhteensovittamisella sitten on sinulle?

Varaus rahaksi

Haluamme tarjota mahdollisimman tehokkaan ja helpon tavan käsitellä asiakkaan tekemä kalenterivaraus rahaksi. Tästä syystä mahdollistimme varauksen viennin Passeli Kassaan, jossa se voidaan käsitellä kassamaksuna. Varaus voidaan myös laskuttaa, sillä jos Passelista löytyy myös laskutusosio, voidaan samaisen varauksen tiedot viedä laskun pohjaksi. Mikäli varaus maksetaan kassasta siirtyy maksutieto myös DigitalBookerin puolelle.

Näet varatut ajat myös kassassasi

Passelin kassasta nähdään myös DigitalBookerin kalenterinäkymä kätevästi. Voit seurata kaikkia kalentereita kerralla tai katsoa esimerkiksi työntekijä- tai resurssikohtaisesti varauksia suoraan Passelistasi haluamaltasi päivältä.

Asiakkaiden ja palveluiden tiedot siirtyvät järjestelmästä toiseen - kätevää!

Kun varaus maksetaan kassasta, luo ohjelma automaattisesti asiakkaan ja palvelun Passelin kortistoihin. Näin ei tietoja ei tarvitse luoda kahdesti tai tehdä siirtoja ohjelmien välillä, vaan ohjelma tekee kaiken puolestasi.

Raportointi helpommaksi

Kun ajanvarausjärjestelmäsi keskustelee taloushallinto-ohjelmasi kanssa, saat myös kuukausittaiset kirjanpidon raportit helpommin. Passelista on myös mahdollisuus siirtää kirjanpitoaineistot suoraan Netvisoriin tai toiseen Passeli-ohjelmaan. Näin helpotat myös kirjanpitäjäsi työtä ja mahdollisesti säästät kuluissa.

Aloita ilmainen kokeilusi tänään!

Aloita ilmainen kokeilusi Luo oma kokeiluympäristösi, kokeile 14 päivää ja päätä sen jälkeen haluatko jatkaa.

varaaheti.fi/
Aloita kokeilu

Käyttäjätunnuksesi Luo käyttäjätili jolla pääset sisään järjestelmääsi. Tämä on lomakkeen viimeinen sivu.

Järjestelmän luonti onnistui Tarkista sähköpostilaatikostasi seuraavat askeleet

Kysy meiltä mitä tahansa

Lähetä viesti

Kiitos tilauksesta