Toiminnot

Ajanvarausjärjestelmän ominaisuudet

Lisäosat

AppStoresta löytyvien lisäosien ja sovellusten avulla voit yhdellä klikkauksella lisätä toiminnallisuuksia DigitalBookeriin. Olipa kyseessä sitten jotain pientä, kuten mini-kuukausikalenteri kalenterinäkymässäsi tai jotain suurempaa, kuten Excel-raportointi varauksistasi, suurin osa toiminnallisuuksista löytyy jo tänään AppStoresta. Osa sovelluksista sisältää kuukausimaksun mutta suurin osa on ilmaisia.

Nosto: Asiakasrekisteriin tuonti

Nosto: Asiakasrekisteriin tuonti

Tämä sovellus on hyödyksi etenkin kun pystytät ajanvarausjärjestelmääsi ja sinulla on jo olemassa oleva asiakasrekisterisi toisessa järjestelmässä tai Excelissä. Voit tuoda kaikki asiakkaasi Excel-tiedostona DigitalBookeriin muutamassa sekunnissa.

Nosto: Mailchimp

Nosto: Mailchimp

Mailchimp on maailman johtava sähköpostimarkkinoinnin sähköinen työkalu ja mikä parasta se on ilmainen suurelle osalle käyttäjiä. Mailchimpin avulla voit luoda kampanjoita sekä seurata sähköpostiesi avauksia, linkkien klikkauksia ja paljon muuta. Mailchimp-sovelluksen avulla voit yhdellä napin painalluksella synkronoida kaikki asiakkaasi (tai tietyn ryhmän) omaan Mailchimp-ryhmäänsä.

Nosto: Odotuslista tunneille

Nosto: Odotuslista tunneille

Jos jooga-tuntisi ovat yleisesti ottaen täyteen varattuja, ja kuitenkin viime hetken peruutukset tuottavat päänvaivaa, odotuslista on sinun ratkaisusi. Tämän sovelluksen avulla asiakkaasi voivat ilmoittautua tunnin odotuslistalle ja paikan vapautuessa he saavat siitä ilmoituksen.

Nosto: Asiakastyytyväisyys

Nosto: Asiakastyytyväisyys

Automaattisella asiakastyytyväisyyskyselyllä, järjestelmä lähettää asiakkaillesi sähköpostin päivä sen jälkeen kun he ovat käyneet luonasi. Unohda NPS ja muut trendi-kyselyt; nyt asiakkaasi voivat antaa yhdestä neljään pistettä saamalleen palvelulle ja sama arvo vaikuttaa sekä palvelun, että työntekijän asiakastyytyväisyyskeskiarvoon. Seuraa parhaita palvelujasi ja palkitse parhaita työntekijöitäsi nyt entistä helpommin!

Tilaa kasvaa

Tilaa kasvaa

Ja paljon paljon muuta. Voit esimerkiksi luoda useammasta tunnista koostuvia kursseja Kurssi -sovelluksen avulla. Tai voit seurata varauksesi historiatietoja kytkemällä päälle Varaushistoria -sovelluksen. Ja mikä parasta, lisäämme jatkuvasti uusia, hyödyllisiä sovelluksia AppStoreen.

Aloita ilmainen kokeilusi tänään!

Aloita ilmainen kokeilusi Luo oma kokeiluympäristösi, kokeile 14 päivää ja päätä sen jälkeen haluatko jatkaa.

varaaheti.fi/
Aloita kokeilu

Käyttäjätunnuksesi Luo käyttäjätili jolla pääset sisään järjestelmääsi. Tämä on lomakkeen viimeinen sivu.

Järjestelmän luonti onnistui Tarkista sähköpostilaatikostasi seuraavat askeleet

Kysy meiltä mitä tahansa

Lähetä viesti

Kiitos tilauksesta