TimeGap

TimeGap tar hand om dina bokningar som en personlig buttler genom att se till att du inte får onödiga hål i kalendern. TimeGap lär sig känna alla dina anställda som individer och vet vad som bokas till dem vanligen för att sen kunna föreslå tider till dina kunder så att det inte kommer extra 10 minuters hål i din kalender. Dina kunder har friheten att välja tider som passar dem bäst men så att dina arbetstider och personernas beläggningsgrad tas i beaktande så att bokningar alltid är kopplade till dina matpauser eller andra kunders bokningar. Med TimeGap får våra kunder i medeltal 1,2 boknigar fler per dag in i sina kalendrar. Det är alltså mer än en bokning fler per dag utan någon som helst rabatt.

Rapportering

Rapportering

Kör ut alla dina bokningar eller timmar i en Excel rapport för att sedan göra ytterligare analys eller fakturering annanstans. Du kan även filtrera bokningarna innan per kund, eller endast de som inte är betalda eller bekräftade inom en specifik tid osv osv. Med hjälpa av Excel rapportering har du all kontroll och kan göra vad än du vill.

Detaljerna skapar helheten

Detaljerna skapar helheten

Detaljerna skapar verkligen helheten och vi har därför minimerat antalet onödiga funktioner i användargränssnittet. Du ser endast det mest centrala vid första ögonkast men kan lägga till mera funktionalitet när det behövs. Du kan t.ex. lägga på drag & drop i kalendern och sedan dra bokningar fram och tillbaka i kalendern enligt behov, snabbt och enkelt. Eller så kan du definiera ett maximum på antalet bokningar en person får göra per vecka eller månad. Och mycket mycket mer. Du har all kontroll över systemet men det centrala är ännu i centrum så minimalistiskt och vackert som möjligt.

Programmerings API

Programmerings API

Med hjälpa av våra APIn kan du integrera bokningssystemet ännu närmare dina andra system, din mobila app eller din webbsida. Ifall du har en programmeringsbakgrund eller ditt företag har andra programmerare kommer de bli kära med APIn direkt. De flesta större kunder har alltid nåt de måste komma åt eller integrera med och då är APIn där för dig. Fråga om mer information om APIn så hjälper vi gärna.