Appar

Med Apparna inne i DigitalBookers App Store kan du öka på ditt systems funktionalitet med endast ett par klickar. Du kan lägga på mini-kalendern i bokningsvyn eller lägga på Excel rapportering eller mycket mer bland tiotals appar. Somliga appar har ett pris men de flesta är gratis.

Exempel: Importering av kunder

Exempel: Importering av kunder

Denna lilla app är behändig då du redan har kunder från tidigare i ett register av något slag och vill flytta dem över till ditt bokningssystem. Ladda ned exceln, kopiera in dina kunder och ladda up exceln så är du klar.

Exempel: MailChimp

Exempel: MailChimp

Mailchimp är det ledande epost marknadsförinsverktyget på markanden och gratis för de flesta fall. Med hjälp av Mailchimp kan du följa med hur dina epost läses och vem som klickat på vilka länkar samt synkronisera dina kunder från bokningssystemet direkt till din Mailchimp targetlist.

Exempel: Kölista

Exempel: Kölista

Ifall dina joga timmar ofta är fullbokade kanske de lönar sig att lägga på en kölista dit personer kan anmäla sig och sedan komma med ifall nån framför dem annulerar sin plats. Appen informerar dem automatiskt om den öppna platsen och du har åter full beläggningsgrad på dina timmar.

Exempel: Kund feedback

Exempel: Kund feedback

Med den automatiska kundfeedback förfrågan skickar systemet ut en epost till dina kunder en dag efter att de besökt dig. Glöm bort NPS och andra trendiga förfrågningar; nu kan dina kunder ge dig ett värde mellan 1 och 4 som direkt påverkar medeltalet för både din tjänst och din arbetare. Följ enkelt med dina bästa tjänster och lyfta upp dina bästa arbetare direkt i DigitalBookers statistik enhet.

Rum att växa

Rum att växa

Det finns flera appar till. Det finns appar för att skapa kurser innehållande flera timmar över flera dagar eller du kan lägga på en "Historia" app för att följa med vad som hänt med dina bokningar, vem som flyttat dem vart osv. Allt detta och mycket mer inne i ditt bokningssystems App Store.