Dina kalender är elegant och lättanvänd

Allt du älskar i din papperskalender finns där: Det är enkelt att hitta, enkelt att bläddra från dag till dag eller månad till månad och du får en snabb överblick av din bokningssituation genom att bara öppna kalendern. Allt detta och mycket mer är vad DigitalBooker är byggt runt. Du kan kolla på flera personers eller resursers kalendrar på samma eller skillt för sig och allt detta fungerar såväl på din padda (iPad) som på din laptop.

Alltid à jour

Alltid à jour

Med DigitalBooker är din kalender alltid à jour, vare sig du, din kollega eller din kund gör en bokning syns det direkt i din kalender. Glöm bort tidigare problem med dubbelbokningar och flytta över din bokning till DigitalBooker idag.

Synkronisera dina kalendrar till din mobil automatiskt

Synkronisera dina kalendrar till din mobil automatiskt

Du rör på dig och så gör även dina anställda. För att hålla dig up2date med när dina nästa kunder är på väg eller om nåt ändrat sig inom de sista timmarna kan du med DigitalBooker automatiskt synkronisera din bokningskalender per anställd eller resurs eller plats till en annan kalender så som iCalendar, Outlook, Google Calendar eller din mobils egna kalender. Dina anställda kan således då de pendlar eller genast då de vaknar kolla på sina mobiler när deras första kund anländer samt vem det kommer att vara.

Avancerade funktioner

Avancerade funktioner

Då det kommer till kritan är DigitalBooker din kalender med en raketmotor. Den är super enkel att använda t.ex. genom att byta vy från dag till vecka eller till månad med endast ett klick. Med skilda kalendarar för dina anställda och resurser går det enkelt att bläddra igenom dem allihopa på ett par sekunder. Och när du vill göra en bokning klickar du endast på ett tomt ställe i kalendern, precis som du skulle göra i Google Calendar fast med mycket mer funktionalitet.