Alla dina kunder på ett ställe

Upprätthåller du ännu ett separat kundregister? En excel tabell eller en liten handskriven bok med telefonnummer och annan kontaktinformation? Med DigitalBooker har du allt detta på ett ställe, tillsammans med kundens tidigare bokningshistoria och anteckningar. Kundkorten skapas automatiskt när dina kunder bokar på nätet men du kan även skapa kort själv när kunder ringer upp dig eller kör in din excel tabell i systemet för att överföra dina existerande kunder. Den största styrkan i att ha kundregistret på ett ställe är att du enkelt kan kolla vad en kund tidigare gjort, vilken färg hade de sist de hälsade på osv. All information finns där tillsammans med alla information om alla bokningar och alla meddelanden som skickats till kunden.

Facebook integration

Facebook integration

Ditt bokningssystem integreras sömlöst till Facebook och tillåter dina kunder logga in med sina egna facebook konton utan att behöva skapa ett nytt lösenord till ditt bokningssystem. Samtidigt får du mera information om dem som deras bild. Eller varför inte kolla deras senaste inlägg strax innan de kommer på besök för att ha en färdig icebreaker att börja diskussionen från?

Grupper, Dynamiska grupper och företag

Grupper, Dynamiska grupper och företag

Ordna dina kunder enkelt i olika grupper som t.ex. Studerande och VIP kunder eller skapa en kund som ett företagskonto istället för en person. Eller varför inte skapa Dynamiska grupper genom att lista alla kunder med en viss epost adress eller mer avancerat genom att alltid ha all personer som uppfyller kraven "Kvinna över 35år och har gjort en bokning tidigare" som en dynamisk grupp?