Ordna dina kunder in i smartgrupper

Att ha alla dina kunder på ett ställe är ju kul, men inte så behändigt när du manuellt måste sortera igenom dem. Med DigitalBooker kan du skapa dynamiska grupper dit dina kunder automatiskt tillhör ifall de uppfyller dina kriterier. Du kan t.ex. skapa en grupp utav "Alla kvinnor under 35år som har bokat nåt under de senaste 3 månaderna" eller annan utav "Alla kunder som har mer än 10 bokningar" och alla som då uppfyller dessa krav finns alltid i gruppen. Du kan naturligtvis även skapa sk. statiska grupper dit du själv flyttar kunder som t.ex. Studerande eller Pensionärer. Alla dessa grupper kan användas till att skicka epost eller SMS till eller vad du än vill. Dethär är den verkliga styrkan av att ha ett kundregister.

Skicka marknadsföringsepost till dina kunder

Skicka marknadsföringsepost till dina kunder

Alla dina kunder får automatiskt epost utav sin bokning samt en påminnelse ännu innan och du kan lägga till dina egna marknadsföringsmeddelanden i dessa. Men riktig epost marknadsföring är inte så enkelt, utan du vill även veta vem som läst dem, klickat på länkar mm. Det ledande verktyget på marknaden för epost marknadsföring heter Mailchimp och det är det vi på DigitalBooker också litar på. MailChimp är gratis för det flesta ändamålen och väldigt billigt även för de resterande. MailChimp integrerar sig även med sina Smart groupper så du enkelt kan bestämma vem du lägger till till vilken marknadsföringslista. Med hjälp av MailChimp och DigitalBooker får du enkelt omvandlat dina engångs besökare till återkommande kunder.

Bekräfta, påminn och väck upp dina sovande kunder med SMS

Bekräfta, påminn och väck upp dina sovande kunder med SMS

Med DigitalBooker kan du enkelt skicka SMS till dina kunder direkt från kundregistret eller från deras bokning. Informera alla dina kunder enkelt om annulerade tider eller skicka ut en automatisk påminnelse eller ett specialoffert utan att lämna bokningssystemet. Med SMS når du dina kunder direkt var de än befinner sig direkt på sina telefoner och kan länka dem direkt till ditt bokningssystem för att göra sina nästa bokning.

Skapa automatiska påminnelser

Skapa automatiska påminnelser

Med automatiska påminnelser påslagna kan du försäkra dig om att kunder som inte ännu bokat sin nästa tid automatiskt påminns om det t.ex. 10 eller 30 dagar efter sin senaste bokning. Automatiska SMS kostar endast en bråkdel av vad det skulle kosta att försöka ta tag på nya kunder och genom att göra det automatiskt försäkrar du dig om att alla tas kontakt med samtidigt som du inte själv behöver komma ihåg att göra det.