Sälj dina tjänster

Dina kunder har alltid bråttom och är i slutändan tyvärr inte så intresserade i dig som du skulle vela. Allt som ofta vill de snabbt kunna göra en bokning och det är där ett bra bokningssystem kommer till sin nytta. I DigitalBooker har vi tagit bort allt onödigt extra, all reklam, alla förfrågningar och alla onödiga steg för att kunna göra en bokning. Dina kunder ser direkt vilka tider som du har lediga, vad de kan boka och de kan direkt göra en bokning (med de extra krav du såklart kräver att de skall uppfylla). Enkelhet är vackert.

Påminn dina kunder, automatiskt

Påminn dina kunder, automatiskt

De flesta mänskor bär idag på sig en smartphone av nåt slag (Android, iPhone, Windows Phone etc) och de bär således även på sina elektroniska kalendrar. Då de bokar en tid via ditt DigitalBooker system får de en kalender notis som de kan lägga i sin telefon och påminns då ett par timmar innan bokningen för att försäkra dig om att de aldrig mer glömmer en tid de bokat.

Öppen 24/7

Öppen 24/7

Då dina bokningar är online kan dina kunder skapa bokningar dygnet runt och året runt, då när det passar dem bäst. De flesta bokningarna görs mellan 7 på morgonen och 14 på dagen samt mellan 16 och 24 på kvällen, vilket betyder att så gott som hälften av alla bokningar görs då när du annars skulle ha stängt.

Du bestämmer vad dina kunder kan göra och när

Du bestämmer vad dina kunder kan göra och när

Låt dina kunder boka och annulera sina boknignar själv - så som du godkänner att det görs, och spara din egna tid samtidigt som du får nöjdare kunder. Dina kunder kan även själv specifiera ifall de vill att du kan ta kontakt med dem via SMS eller epost så som CAN-SPAM act och EU Direktivet 2002/58/EC kräver.

Låt dina kunder göra marknadsföring för dig

Låt dina kunder göra marknadsföring för dig

Låt dina kunder sprida ditt ord. I samband med alla bokningar har dina kunder möjligheten att dela med sig om sina bokningar via Twitter och Facebook med sitt personliga meddelande och med en länk tillbaks till ditt bokningssystem.