Servers

Vi tar våra servers på allvar. All trafik balaseras mellan en load balancer till olika virtual servers som vi kan öka automatiskt och köra ner utan att det syns för dig eller dina kunder. Vi följer konstant med belastningen på våra servers och gör vårt yttersta för att du inte behöver veta om deras existens. Alla våra servers körs i en fysiskt bevakat område i London där många andra av världens Top-1000 sidor även körs. Läs mer om våra servers i en blogpost från 2012.

Konstanta säkerhetskopieringar

Konstanta säkerhetskopieringar

Vi tar kopia av allt data i systemet varje sekund till en sekundär databas så att vi alltid har konsistent data. Dessutom kör vi krypterade kopior av ditt data var fjärde timme till en geografiskt separat server så att vi även i den värsta situationen alltid kan köra upp ditt system pånytt på endast ett par minuter.

Inga sparade lösenord

Inga sparade lösenord

Förutom att vi krypterar all trafik mellan dig och våra servrar med SSL tar vi även sparandet av lösenord väldigt seriöst. Ingen av oss vet vad du har för lösenord och det finns inget sätt för oss att ta reda på det. Alla dina och dina kunders lösenord är enkrypterade på militärnivå så att inte även en potentiell inbrytare skulle kunna få reda på dem. Datasäkerhet är alltid en katt-mus lek och vi följer konstant med branchen för att försäkra säkerheten av ditt data.

Offlinen access

Offlinen access

Även om vi alltid gör vårt yttersta för att försäkra oss om att DigitalBooker alltid fungerar för dig, kan vi inte försäkra oss om att ditt abonnemang alltid är uppe. För att försäkra oss om att du alltid har tillgång till dina bokningar har vi därför byggt in olika sätt för dig att komma åt din kalender även då när du inte har nätkontakt. Synkronisera din kalender till din dators lokala kalender (Outlook, iCalendar, Thunderbird, Android eller iPhone kalender...) enkelt och försäkra dig om att klara av även den mest osannolika situationen.