Support

Finn dina svar

How do I cancel a course booking?

Only admin user can cancel a course booking. Delete a client from one class only and the system automatically deletes all the client's class bookings linked to this course.

Tillbaka

Börja din gratis prövotid Skapa din egna trial version, pröva gratis i 14 dagar och besluta sen ifall du vill fortsätta

mydigitalbooker.com/
Börja prövotiden

Ditt användarkonto Skapa ett konto som du kan logga in i ditt system med. Dethär är formulärets sista sida.

Skapandet av systemet lyckades Kolla din epost för närmare instruktioner

Kysy meiltä mitä tahansa

Lähetä viesti

Kiitos tilauksesta